Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!! ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ 

ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ

ΠΑΝΙΩΝΙΟ


 ΜΕ ΔΥΟ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΗΜΙΩΡΑ. ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ  (25 ΠΑΙΚΤΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΟΙ 10 ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ  κ. ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ. ΕΤΣΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ, Ο ΝΑΣΟΣ ΔΑΝΕΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΜΑΣΦΥΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ  ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ !!! ΣΤΟ Α’ ΗΜΙΩΡΟ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 1-0 ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗ, ΒΛΑΧΟ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΟΛΕ, ΡΟΥΣΟ, ΒΟΤΣΗ, ΡΟΓΑΛΙΔΗ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΚΑΤΣΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΑΡΗ. ΣΤΟ Β΄ΗΜΙΩΡΟ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΚΕΡΔΙΣΕ 2-0 ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗ, ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ, ΡΟΥΜΠΗ, ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ, ΤΡΙΚΚΑ, ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ, ΚΑΡΑΪ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΒΑΡΤΖΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΦΑΦΑΝΑ, ΚΟΥΤΣΑΥΛΗ, ΣΠΑΝΟ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΩΡΟ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ 1-0 ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΕΝΩ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΛΕ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΑΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!


*ΕΥΡΙΠΟΣ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 1-1 ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ! ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-0 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

*ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΟΥ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΠΑΡΕΤΑΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΑ, ΦΩΤΙΑΔΗ, ΚΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ, ΚΥΤΙΝΟ Γ., ΚΥΤΙΝΟ, ΣΤ. ΦΑΜΕΛΙΑΡΗ, ΖΥΓΟΥΡΗ, ΤΡΙΚΚΑ, ΜΠΡΑΧΟ, ΜΟΛΕ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΝΩ ΣΤΟ Β΄ ΜΕΡΟΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΣ, ΔΕΔΕΣ, ΤΗΛΙΚΙΔΗΣ, ΣΕΡΙΑΝ. ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΑΟΥΣΗΣ, ΓΚΕΡΔΟΥΚΗΣ, ΘΕΟΛΟΓΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ .

*Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΣΑΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ  κ. ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ, ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΩΝ "PARKING ΤΣΑΟΥΣΗ" ΣΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.


*ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ  ΜΕΤΟΧΙΑΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΤΑ 50-60 m2, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ FOOTBALL LEAGUE ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ…. SUPERLEAGUE!!!


ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ 

ΤΟΥ… ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ 

ΒΡΑΔΥ  ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ… ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΛΑ 

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ 

"ΜΕΤΟΧΙΑΤΗΣ"  ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ 

ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΔΕΙΠΝΟ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ 

TΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡEΙΑΣ  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου