Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!
ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ 

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ 8ΑΔΑ 

ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΕΧΡΙΕΣ 

ΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ ΜΕ 3 -1 


 ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ Σ΄ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ, ΕΛΕΓΞΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΠΑΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑΣΟ ΔΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΜΑΣΦΥΡΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ κ. ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ 5Χ5, ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΥΡΙΠΟΣ, ΑΕ.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ, ΑΓ.ΛΟΥΚΑ  ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΟΝΑ. ΤΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ 3-0 ΟΙ ΖΥΓΟΥΡΗΣ 2 ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΣΗΣ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΚΟΠΙ ΜΕ ΜΠΥΡΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ & ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΓΙΑ  ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ! ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΕΣ, ΟΙ 

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ 

ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (2-3) ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΗ 

ΠΑΙΑΝΙΑΣ (3-4) ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 

(ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΩΡΙΩΝΑ )


* ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ 5Χ5 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ 5Χ5 ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ CLUB! ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟΥΣ ΤΩΝ  ΠΡΩΤΩΝ ΛΕΠΤΩΝ, ΗΤΑΝ  ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 4 ΔΟΚΑΡΙΑ! ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΔΗΣ, ΤΟΜΑΡΑΣ, ΜΠΑΤΖΙΛΑ, ΣΥΝΟΔΑΚΗΣ, ΓΚΕΡΔΟΥΚΗΣ, ΣΜΥΡΝΗΣ, ΚΥΤΙΝΟΣ ΣΤ., ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΚΗΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΟΝΑ, ΕΥΡΙΠΟΣ, ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, ΑΥΛΩΝΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

* ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ (ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ κ. ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ) ΟΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ, ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ & ΓΟΝΕΩΝ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ & ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ, Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ .

* ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥΛΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 8ΜΗΝΟ, ΑΦΟΥ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΒΓΑΖΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥΣ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ, ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ !!!

* ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΤΖΟΥΝΙΟΡ & ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΥΚΤΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ  ΑΘΗΝΩΝ κ ΣΙΣΚΟΣ Ο ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ  ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΕΠΙ 12ΕΤΙΑ, ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, ΕΙΧΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΣΟ ΔΑΝΕΛΗ, ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΜΑΣΦΥΡΑ, ΟΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΡΩΝ. 
 ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 7Χ7


ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΚΙΑ 

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


ΕΝΑ SPECIAL ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ 

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ 

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, 

ΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ DVD ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ 

ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ 22210-89435

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου