Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!! ΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΛΛΑ 

ΑΤΥΧΟΣ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ 2-3 ΕΧΑΣΕ 

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΠΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ 

ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 

ΑΟΧ/ΚΥΖΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 1500 

ΦΙΛΑΘΛΩΝ!!!  ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΗΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ! ΗΤΑΝ 22+5 ΘΑΥΜΑΣΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΤΣΙ Η Α.Ε.Κ. ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΩΣΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΕΝΟΣ SPECIAL ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟΥ!

   Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟ, ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ, ΑΤΟΛΜΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Α.Ο.Χ. ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ 2ο ΚΟΡΝΕΡ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ. ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΧ/ΚΥΖΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ 2ο ΓΚΟΛ ΜΕ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΚΩΣ ΣΑΝ OFF-SIDE (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ) ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ! ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΠΑΤΗΣΕ... ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΟΥ Α.Ο.Χ. ΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΦΘΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΕ 3-1. ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 60', ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ Α.Ο.Χ./ΚΥΖΙΚΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΑΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ!!! ΟΜΩΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 3-2, ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΟΥ Α.Ο.Χ., ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΠΛΑΣΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΤΖΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ ΝΑ ...ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 3-2 ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ!

   ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΡΗΚΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΣΤΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΕ κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΣΧΙΝΑ, ΝΙΚΟΥ ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΦΕΦΕΚΟΥ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ, Η ΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΕΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΟΤΑΝ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ, Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΤΟ ΤΟ "ΚΥΖΙΚΟΣ" ΑΠΟ ΤΟ Α.Ο "ΧΑΛΚΙΣ" ΟΤΑΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΣΕ, ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΥΛΩΝΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ... ΤΕΛΙΚΟΥ. ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ Α.Ο.Χ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΥΡΙΠΟ ΠΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΦΟΥ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 3-2, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΜΕ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ. Η ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΔΑΝΕΛΗ ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ: ΚΟΡΟΒΕΣΗ, ΒΛΑΧΟ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΡΟΥΣΟ, ΤΡΙΚΚΑ, ΡΟΓΑΛΙΔΗ, ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΒΑΡΤΖΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Π., ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ν., ΚΟΥΤΣΑΥΛΗ, ΒΟΤΣΗ, ΜΑΛΛΙΑΡΗ, ΚΑΤΣΑΝΑ, ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ, ΚΑΡΑΪ, ΓΑΛΙΑΝΟ, ΦΑΦΑΝΑ, ΠΑΤΕΡΟΓΛΟΥ, ΣΠΑΝΟ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ, ΡΟΥΜΠΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΔΑΝΕΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΛΑ  "Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ" ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο κ. ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΞΙΩΝΕΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ !!!


ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΑΛΛΑ 
ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ


   ΤΟ 1-4 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ  ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΧΟΡΤΑΡΙΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΕΤΣΙ ΤΟ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΟΓΩ…. ΑΚΟΥΡΕΥΤΟΥ ΧΟΡΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΟΚ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΗΛΑ ΤΟ 2-0. Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΟΨΕΙ Β’ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου