Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!

ΤΡΙΜΕΤΩΠΗ "ΜΑΧΗ" ΕΥΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΣΕ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ ΜΕ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΥΒΟΙΑΣ. 


 ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ 7-4 ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΑΠΗΛΑΥΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΗΡΘΕ ΙΣΟΠΑΛΟΣ 2-2. ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ 6-0 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΡΕΜΟ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ.  ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΝΕΙ 

Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΗΝ 

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ


 ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο "ΔΑΣΚΑΛΟΣ", ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Β΄ΕΠΣΕ. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΤΣΑΛΑΣ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΡΙΝΗΣ, Χ' ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΛΕΩΝ, ΛΑΓΟΣ, ΠΟΖΙΔΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΕΤΣΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου