Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!
  ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ


   ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3 ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ "ΒΥΖΑΝΤΙΟ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ “ΜΠΡΟΝΤΑΡΑΚ”! ΤΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ (UNTER-15) ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ 200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ. ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (1-0) ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΣΤΙΕΣ. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ (U-14) ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ 1-2 ( ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΜΑΛΙΑΡΗΣ ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΑΟΥΣΗ !!! ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΔΗΜ. ΖΟΥΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΕΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΥΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΔΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ: ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ , ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ , ΚΟΥΤΣΑΥΛΗΣ , ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ , ΓΑΛΙΑΝΟΣ , ΒΟΤΣΗΣ , ΡΟΥΣΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ , ΠΑΤΕΡΟΓΛΟΥ , ΡΟΥΜΠΗΣ, ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ Ι,& ΙΙ, ΤΣΑΟΥΣΗΣ , ΔΕΔΕΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ , ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ , ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ , ΚΑΤΣΑΝΑΣ , ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ , ΡΟΓΑΛΙΔΗΣ , ΚΑΡΑΪ ΛΕΝΤΙΟ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ , ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΜΙΛHΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΝΩΘΗΚΕ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ , ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ .
  Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΜΑΣΦΥΡΑΣ 

ΣΤΑ... ΘΡΑΝΙΑ!


  ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΜΑΣΦΥΡΑΣ , Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΔΥΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ , ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ "UEFA-C" ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΜΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ "UEFA-C". ΕΤΣΙ Ο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΔΡΥΜΙΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ … ΠΤΥΧΙΑ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ !!!
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗΣ 

ΚΑΙ... ΥΙΟΣ


  ΔΙΠΟΡΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ... ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΥΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗΣ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ  ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ  ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  Η ΜΕΓΑΛΗ …. ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΣΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΙΦΑΡΑΣ , ΜΠΙΣΜΠΙΚΟΠΟΥΛΟΣ , ΜΕΤΑΞΑΣ , ΜΟΝΟΣ & ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ ΑΞΙΟΙ   ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ "ΔΑΣΚΑΛΟΥ" Ο  ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου