Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ

ΕΥΡΙΠΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ  2-1


--- ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΦΟΥ "ΜΑΝΑ"  (ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ) ΚΑΙ "ΓΙΟΣ" (ΕΥΡΙΠΟΣ) ΕΠΑΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΑΦΟΥ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ, ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΟ 1962. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Ο "ΔΑΣΚΑΛΟΣ" ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΕΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΞΙΩΘΗΚΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ "ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ"! ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΜΠΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ 10' ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΪΜΠΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΑΡΕ. ΤΟ 2-0 ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΑΜΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΤΑΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΣΚΟΥΤΗ ΠΛΑΣΑΡΕ ΣΕ ΚΕΝΗ ΕΣΤΙΑ!!! ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ (31') Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΜΠΗΚΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΡΙΤΣΙΔΗ ΣΟΥΤΑΡΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2-1 ΠΟΥ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΕΤ-Α ΤΕΤ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ (ΒΑΤΑΜΙΔΗΣ-ΛΑΜΤΣΕ) ΠΟΥ Ο ΚΟΥΣΚΟΥΤΗΣ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΣΟΒΗΣΑΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ!!! ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΚΡΙΤΙΔΗ.

--- ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΥΡΙΠΟΣ - ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ 0-3 ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΟΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ, ΙΣΟΠΟΣΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ!!!

--- Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΟΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΘΕΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΓΚΟΛ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ-ΔΩΡΟ... ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΕΙΧΕ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ... ΧΑΣΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου