Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!

--- ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΣΕ ΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ & ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ, ΩΣΤΕ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ.

--- ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΚΗ (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΕΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ) ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ (ΟΠΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ) ΜΕ ΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ, ΤΖΟΥΝΙΟΡ & ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ.

--- ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ.

--- ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΕ ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙ & ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  Β΄ ΕΠΣΕ ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΗΣ ΤΣΑΛΑΣ, ΕΝΩ ΜΠΗΚΕ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΙΝΗΣ.

--- ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ ΑΝΔΡΩΝ, ΝΙΚΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙ 6-0 ΜΕ 4 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΤΑΜΙΔΗ ΚΑΙ 2 ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΜΤΣΕ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ  ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. 
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ 

ΔΥΝΑΜΗ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΤΗΝ 

"ΠΑΡΑΛΙΑ" ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ 1-0     

ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΑΜΤΣΕ

--- ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ -ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ- ΑΝΤΙΠΑΛΟ, Η ΟΜΑΔΑ  ΜΑΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΤΣΕ ΣΤΟ 3΄ ΕΝΩ ΣΤΟ 2΄ ΕΧΑΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΒΑΤΑΜΙΔΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΟΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΕ ΤΟΥ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ 20΄ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ SPECIAL ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΣΩΒΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΧΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΜΥΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ, ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΟΡΝΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ. ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ ΣΤΟ 86΄ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΟΜΙ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΑΟΥΤ, ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ 0-1!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου