Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ


ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ, ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΞΕΔΡΑ!!!

   


  ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ.

   ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ ΟΤΙ ΠΑΡ'ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!

   ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΣΟ ΔΑΝΕΛΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟΤΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΜΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΜ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΦΟΥ Η ΣΧΟΛΗ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ 1996 ΜΕ ΜΙΑ 19ΕΤΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙΤΛΩΝ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ κ. ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ!!!

   ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (3η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ), ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΠΑΝΑΞΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 2-2, ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΑΛΕΞΙΟΥ & ΙΣΑΚΛΑΡΙ ΙΣΟΦΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ & ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Η ΑΕΧ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΚΟΛ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΘΑΥΜΑΣΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ ΑΦΟΥ Η ΑΕΧ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ. ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΑΕΧ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ 10 ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΥΡΙΠΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ Χ. ΠΑΠΠΑ & ΣΤΑΘΗ ΝΤΟΒΙΝΟ.

  ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ 1-2 ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ 1-0 ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΛΑΡΙ. ΕΙΧΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΑΛΛΑ ΦΛΥΑΡΑ, ΑΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΤΣΙ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 3-0 ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΣΕ, ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ Α' ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ Η Η ΝΕΑΠΟΛΗ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ 2-3 ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΚΡΥΝΟ ΦΑΟΥΛ (ΔΟΚΑΡΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ). ΕΤΣΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ 4η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ PLAY-OFF ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΕΛ, ΕΥΡΙΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ.ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ


  ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ 65.000 ΘΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

   ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ 50 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

   ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΔΑΝΕΛΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΝΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ.

   ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΣΕΚΑΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΓΙΑΤΙ 80 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ .

  ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ-ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΥΛ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ. ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ 2 ΓΟΝΙΩΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΠΙΣΩ ΒΡΕΓΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΒΡΑΔIΑ!!!
  
 ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΟΝΑΣΟΣ ΔΑΝΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΕΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ.

  ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΕΞΟΥΔΗ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ (ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΦ ΌΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΚΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ) ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

  ΤΟΝ ΑΛΕΞΟΥΔΗ ΕΙΧΕ ΒΑΣΙΚΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ.
  
  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΑΝΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο Γ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΜΟΥΛΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΣΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ 3ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΗΝ  ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ!!!
     

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

  ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΘ΄ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΣΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΛΙΔΑΣ ΜΕ 1-1. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ Ο ΚΟΝΟΜΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΟΠΟΥ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3-4 ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΙΧΙ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ 4ΑΔΑ ΤΩΝ ΜΕΣΑΡΙΤΣΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΝΤΟΒΙΝΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ ΜΟΥΛΑ, ΚΑΡΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΡΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΕΝΩ ΚΟΝΟΜΙ, ΙΣΑΚΛΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΕΤΟΧΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Ν. ΕΙΧΑΝ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου