Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!ΚΟΣΜΟΣΥΡΟΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ!!!
ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ Ο "ΑΕΚΤΖΗΣ" ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κ. ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ "ΠΑΙΔΙ" ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΝΕΟΥ ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΥΡΜΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" κ ΜΙΜΙΚΟΥ   Ο ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΥΓΧΑΙΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

   ΠΑΡΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑΝΑΣΗ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ….ΕΡΓΩΝ!ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟ Δ.Σ, ΤΗΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΦΗ ΠΑΠΠΑ, ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ κ. ΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑΣΟ ΔΑΝΕΛΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

  ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ & ΤΕΩΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ κ. ΖΕΛΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ κ. ΣΙΣΚΟΣ. ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΑΣΣΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΡΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ. ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΥΡΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ SPECIAL ONE "ΔΑΣΚΑΛΟ" ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ "ΧΑΛΚΙΝΕΟ" ΣΤΗΝ Α' ΕΥΒΟΙΑΣ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΗΦΘΗΝΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" κ. EYΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΜΙΚΟΥ, ΕΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΛΑΧΝΩΝ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 105 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΤΑ 8 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΤΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΤΩΝ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΧΕΛΙΔΟΝΙΩΝ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 3 ΛΑΧΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΣΟΠΟΣΑ 50ΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΟΙ 3 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΤΙΝΟ (ΤΖΟΥΝΙΟΡ), ΜΑΝΑΦΙΟΛΑ (ΠΑΙΔΩΝ) ΚΑΙ ΦΙΟΡΙ ΣΕΡΙΑΝ (ΤΖΟΥΝΙΟΡ), ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟ 2014 (ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ "ΕΞΠΕΡ" ΝΑΣΟΥ ΔΑΝΕΛΗ) ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.Η ΒΡΑΔΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΙΤΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑ...
   ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΝΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΘΕΣΕΙ Ο κ. ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ "ΔΑΣΚΑΛΟΥ" ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΛΕΥΚΗ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ  (1961) ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΟΠΟΥ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΑ 15 ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ - ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ), Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ (ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Χ. & ΕΥΡΙΠΟΥ ΤΟ 1967) ΟΠΟΥ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ & ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Α' ΕΘΝΙΚΗ), ΟΙ 2 ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο "ΔΑΣΚΑΛΟΣ" ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ (1971) & ΕΝΑ ΝΤΑΜΠΛ (1973), ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΩΝ (ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ 1971), ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΛΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΕΧΙΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΘΝΩΝ, Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Β' ΕΘΝΙΚΗ, Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (2000) ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 4η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΘΕΣΗ, Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ, Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΦΕΓΙΕΝΟΡΝΤ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΝΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!


TOYΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΞΙΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ & ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ, ΝΑΣΟΥ ΔΑΝΕΛΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....  ΕΧΑΣΕ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΑΦΡΑΤΙ 1-3 ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ 4-5 ΦΟΡΕΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ 3 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΕΩΣ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ, ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 5' ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΚΟΛ OFF-SIDE ΤΟΥ ΑΦΡΑΤΙΟΥ (1ο) ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΦΑΟΥΛ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ.

   ΟΜΩΣ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΘΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΦΤΩΧΟ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ.

    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠ ΌΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ 1-0 ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΡΕΤΙΡΕ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΚΡΙΝΗΣ ΜΕ ΜΑΚΡΙΝΟ ΣΟΥΤ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΟΥΣΛΑΡΙ (2 ΦΟΡΕΣ) & ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Π. (1 ΦΟΡΑ) ΟΤΑΝ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ 1-0.

  ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖΙ 1-2 ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Λ. ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ-ΛΗΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗΣ ΜΕ ΦΑΟΥΛ-ΣΟΥΤ ΕΝΩ ΤΗΝ 11ΑΔΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΖΙΔΗΣ, ΚΑΠΕΝΗΣ, ΜΠΡΑΧΟ, ΜΠΑΡΩΤΑΣ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΡΙΝΗΣ, ΒΑΘΗΣ, ΝΤΡΕΚΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΝΩ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΑΒΡΗΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ, ΤΕΡΕΡΕΣ, ΠΡΙΦΤΗ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΣΛΑΡΙ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου