Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!ΕΥΡΙΠΟΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Β' ΕΠΣΕ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΤΟΙΜΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ 12 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Α' ΟΜΑΔΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 1998-2001, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ. ΠΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ΚΑΙ ΕΥΡΙΠΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΥΒΟΙΑΣ. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΤΟΥ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ κ.κ. ΚΑΚΑΒΑ, ΔΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ.


   
  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΔΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ, ΜΕ ΑΛ. ΣΥΝΟΔΑΚΗ, ΧΑΡΗ ΠΑΠΠΑ, ΓΙΩΡΓΟ ΤΖΙΝΗ, ΝΙΚΟ ΚΟΝΟΜΙ, ΠΑΝ. ΛΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ, ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΑΥΛΙΔΑ ΣΥΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΕΡΜΗΛΙΟ, Α.Ο.Ν ΑΡΤΑΚΗΣ, ΒΑΤΩΝΤΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΚΕΝΡΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Β' ΕΠΣΕ ΚΑΙ 30 ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ.


  ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΕ 3-2. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΤΗΝ ΚΟΠΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ  & ΜΕ ΔΥΟ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ. ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Η Α.Ε.Χ. ΜΕ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΚΟΝΤΙΖΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΕ ΤΟΥ ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ Β΄ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΗ, ΒΑΓ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞ. ΚΟΥΤΣΑΥΛΗ.

    ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Α' ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΛΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου