Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΕΤΙΝΗ 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ---ΕΝΤΕΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ, ΑΦΗΣΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ. Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΣΟΣ ΔΑΝΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΜΑΣΦΥΡΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΝ. ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΙΤΗ & ΤΕΤΑΡΤΗ 29-30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠ΄ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΟΡΤΩΝ 

ΕΧΑΣΕ 0-1 ΣΤΗΝ ΛΑΜΨΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ


---ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕ 3-4 ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗ-ΤΖΙΝΗ-ΛΑΜΤΣΕ. ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΚΑΛΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ  ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ "ΔΑΣΚΑΛΟ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΤΖΟΤΖΟΚΟ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ) ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΕΣ. ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΑΦΟΥ Ο ΚΟΒΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΗΚΕ ΛΑΘΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑ-ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΑΜΑΣΦΥΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ, ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΠΟΚΡΟΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΛΑΣΕ ΤΟΥ ΣΚΟΡΕΡ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ Ο ΚΟΒΟΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ. ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ ΟΙ ΒΑΤΑΜΙΔΗΣ, ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ, ΝΤΟΒΙΝΟΣ ΕΝΩ ΣΥΝΟΔΑΚΗΣ-ΜΠΑΪΜΠΑΚΗΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΛΑΣ ΚΑΙ Χ΄ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

---Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΨΑΧΝΩΝ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ "ΣΠΑΣΤΙΚΗ" ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΩΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΟΥΜΕ!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου