Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!
Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ (ΓΕΝ.2004)

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ 

ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ


 ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 5-6 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΙΣΙΑ ΚΑΙ 2-0 ΜΕ 

ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΜΕΣΑΡΙΤΣΙΔΗ-ΚΟΝΟΜΙ


  ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ. ΟΜΩΣ Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ, ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΚΙΣΙΑ , ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΠΟΛΥ "ΜΥΓΙΑΓΚΙΧΤΟΣ"!!! ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥ "ΣΚΛΗΡΟΥ". ΕΛΕΙΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΠΑΠΠΑΣ, ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΛΑΣ, ΝΤΟΒΙΝΟΣ ΕΝΩ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΚΡΙΝΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΙ ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ. ΤΗΝ 11ΑΔΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΒΛΑΧΟΣ, ΜΕΣΑΡΙΤΣΙΔΗΣ (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ), ΡΗΓΑΣ, ΣΥΝΟΔΑΚΗΣ, ΤΖΙΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΒΑΤΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΤΣΕ (ΕΠΑΙΞΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ).


ΜΕ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΖΙΝΗ 3-3 Ο ΕΥΡΙΠΟΣ 

ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΨΑΧΝΩΝ

ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ


  ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ! Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ 2-0 & 3-1, ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ 95' ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ... 50 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΓΛΥΣΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΙΣΣΩΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΣ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου