Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ 

ΕΥΡΙΠΟΣ - ΦΥΛΛΑ  2-0


  • ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ) ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΦΟΥ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ, ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΙΟ (ΓΚΑΤΣΟΣ, ΚΑΝΤΑΡΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ) ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ" ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΘΕΑΜΑ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΡΥΘΜΟ, ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ.
  • ΚΑΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ . ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΒΑΤΑΜΙΔΗΣ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ 17' ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΜΠΑΪΜΠΑΚΗΣ ΣΤΟ 70'. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΟΧΩΡΙ" ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.5 ΓΚΟΛ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ 

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ - ΕΥΡΙΠΟΣ 2-9 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ 

ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ  • ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΙ 60' ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ, ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ SPECIAL ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ ΟΙ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ν., ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΑΥΛΗΣ, ΕΝΩ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 18 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ: ΘΑΝΑΣΗ ΡΟΥΜΠΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΑΧΟ, ΜΑΚΗ ΒΑΡΤΖΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΙΚΚΑ, ΜΠΑΜΠΗ ΜΠΙΛΙΝΗ, ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ, ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΛΙΑΡΗ, ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΤΣΑΥΛΗ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΤΑΣΟ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΑΝΔΡΕΑ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ, ΧΡΗΣΤΟ ΦΑΦΑΝΑ, ΝΙΚΟ ΡΟΓΑΛΙΔΗ, ΘΟΔΩΡΗ ΖΥΓΟΥΡΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
  • ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΡΕΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ "ΦΥΛΛΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.
  • ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΥΪΚΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ Α' ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, Ο 16 ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου