Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ 

ΛΟΥΚΙΣΙΑ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΑΜΤΣΕ


  • ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΟΥ ΔΕΣΠΟΖΑΝ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Η "ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ" ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΜΠΟΥΡΙΚΑ & ΦΡΑΤΖΗ. Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΕΥΤΥΧΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ 2' ΟΤΑΝ Ο ΛΑΜΤΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΑΚΗ, ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΣΟΥΤ-ΛΟΜΠΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 0-1, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ. 
  • ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΔΙΚΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΝΗ (3), ΛΑΜΤΣΕ, ΜΠΑΪΜΠΑΚΗ (2). ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΟΥΚΙΣΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ! ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΜΟΧΛΟ ΤΟΝ ΣΑΛΕΜ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΦΟΥ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΡΘΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΠΕΡΑΝ 4-5 ΦΑΟΥΛ & ΚΟΡΝΕΡ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ!
  • ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΘ΄ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΡΕ ΤΩΝ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου