Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ !!!ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ 

ΕΥΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ 3-0  • ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΕΠΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΨΟΓΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟ "ΦΟΙΝΙΚΑ" ΨΑΧΝΩΝ ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ 3-0. ΤΑ ΓΚΟΛ ΟΙ ΒΑΤΑΜΙΔΗΣ (34') ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΜΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΪΜΠΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 56΄ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΠΛΑΣΕ! ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΛΑΜΤΣΕ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΠΑΣΑ ΑΣΣΙΣΤ ΤΟΥ ΤΖΙΝΗ. ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ "ΦΟΙΝΙΚΑ" ΠΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ, ΕΠΑΙΞΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΛΑ.


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΑΡΩΝ 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ 5-14 ΕΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 

ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  ΔΩΡΕΑΝ
  • Ο ΝΑΣΟΣ ΔΑΝΕΛΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ 

ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η 

ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 3&4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

ΘΑ ΠΑΡΑΥΡΕΘΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟ 

ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ Ο κ. ΣΟΥΛΗΣ 

ΠΑΠΠΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΣΟ ΔΑΝΕΛΗ ΚΑΙ 

ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ.ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 7Χ7 ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΓΥΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ PLAY-OFF ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΙΑΣΤΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7:30 μμ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΝΕΡΑΚΙΑ, ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ. 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 22210-89435  κ. ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου