Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!

  ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΕΠΣΕ, ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΔΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΜΑΣΦΥΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ "ΔΑΣΚΑΛΟΥ".

   ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ (19/08), ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ (23/08), ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (26/08), ΛΗΛΑ (29/08), ΒΑΤΩΝΤΑ (02/09) ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.

   ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΕΟΔΡΟ ΘΑΝΑΣΗ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, "ΓΙΑ ΗΜΕΡΕΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΚΑΙ.... ΣΑΓΙΟΝΑΡΑΣ", ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΣΚΕΨΗ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΧΝΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΛΟΙΠΟΝ 17/08 ΚΑΙ..... ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ! 

  ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΒΕΡΚΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ "SUMMER 2015" ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΣΑΝ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!

   ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ!!!


ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ 12 ΜΟΝΟ ΟΜΑΔΩΝ "OPEN 2015 - 2016" ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ 12 ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥΣΕ 2 ΓΥΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ 22 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ PLAY-OFF ΣΤΟΥΣ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ. ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου