Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΕ 1-0 ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΣΤΟ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΜΑΣ ΑΣΣΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΝΩΘΡΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΣΟΥΤ. ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΧΑΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΜΟΝΟ 3 ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΥΡΙΠΟ" ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΣ, ΜΟΥΛΑΣ, ΜΠΡΑΧΟ, ΓΡΥΛΛΟΣ, ΚΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΦΙΟΡΙ, ΖΥΓΟΥΡΗΣ, ΚΥΤΙΝΟΣ Γ & ΣΤΕΦ., ΤΡΙΚΑΣ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΦΑΜΕΛΙΑΡΗΣ.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ κ. ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ κ.κ. ΝΑΣΟ ΔΑΝΕΛΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ, ΣΕ ΕΝΑ SPECIAL ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!

   ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ "ΔΑΣΚΑΛΟΥ" κ. ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΥΒΟΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΧΑΪΝΑ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΗΝΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΠΑΠΠΑ, Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ, ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΛΗ Η ΕΥΒΟΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου