Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ 5-1 ΤΟΝ ΑΛΚΙΜΟ

ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ Β' ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 


  ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΓΥΡΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΛΗΛΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΤΗ, ΕΠΕΒΛΗΘΕΙ ΤΟΥ ΑΛΚΙΜΟΥ ΜΕ 5-1 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΟΡΥΦΗΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Β' ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 4ο ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΣΤΑ PLAY-OFF.

  ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΚΙΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΠΙΟ ΟΡΕΞΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ 1-0 ΑΛΛΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΦΑΝΑ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΑΛΚΙΜΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΑΞΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ!!!. ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΣ. ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΙΣΕ ΑΛΛΕΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΦΑΝΑ (1), ΖΥΓΟΥΡΗ (2) & ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ.

  ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Σ' ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ: ΦΡΙΓΓΗ, ΝΟΤΙ, ΒΑΓΓΕΛΗ, ΜΠΙΛΙΝΗ, ΚΑΡΡΑ, ΜΑΛΙΑΡΗ, ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΜΠΕΝΕΤΟ, ΦΑΦΑΝΑ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΖΥΓΟΥΡΗ, ΦΑΜΕΛΙΑΡΗ, ΑΚΡΙΩΤΗ, ΔΕΔΕ & ΜΠΡΑΧΟ. ΕΛΕΙΨΑΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΒΛΑΧΟΣ, ΚΑΤΣΑΝΑΣ & ΦΑΜΠΙΑΝ.

  ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ, ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΙΝΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟ "ΚΛΟΥ" ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ... ΠΤΩΣΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΚΑΖΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου