Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!

  ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20:00 ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 3 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 5Χ5. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΝΙ ΔΕΞΙΩΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΘΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ.

ΘΕΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΦΕΤΟΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΟΔΟΥ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ


  ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕΣΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΑΡΟΣ. ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ κ. ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑΣΟ ΔΑΝΕΛΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΘΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!


 ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ “ΔΑΣΚΑΛΟΥ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, ΠΕΙΘΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου