Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!

  ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΟΛΥΑΝΑΒΛΗΘΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! ΤΟ ΣΚΟΡ 8-0 ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΕΙΔΑΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΙΔΑΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΙΔΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΛΑΘΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑΝ Ο ¨ΔΑΣΚΑΛΟΣ¨ ΚΑΙ Ο ΝΑΣΟΣ ΔΑΝΕΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΥΠΗΡΞΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ!
   
  ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ(2), ΒΑΓΓΕΛΗ(1), ΦΑΦΑΝΑΣ(2), ΖΥΓΟΥΡΗΣ(1), ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ(1) & ΚΑΡΡΑΣ(1). ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ: ΦΡΙΓΓΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΚΑΤΣΑΝΑΣ, ΜΠΙΛΙΝΗΣ, ΚΑΡΡΑΣ, ΜΑΛΙΑΡΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΦΑΦΑΝΑΣ, ΖΥΓΟΥΡΗΣ, ΑΚΡΙΩΤΗΣ, ΔΕΔΕΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΜΠΕΝΕΤΟΣ, ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΦΑΜΠΙΑΝ.

   
 
 


 

 

 

 
   

   ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΩΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ. ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ 08:30 ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΕΣ, ΠΡΟ-JUNIOR, ΜΠΑΜΠΙΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ.

 ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΥΒΟΙΑΣ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟ (ΣΑΒΒΑΤΟ 17:00), ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ JUNIOR ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ.

ΧΑΛΚΙΔΑ – ΘΗΒΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ Ο κ. ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ. ΟΜΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου