Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!

  ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΗ ΜΕ 0-1 ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΥΤΥΧΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 20' ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΙΣΟΡΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΣΤΙΣ 2-3 ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ.

  ΔΙΚΑΙΗ ΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΟΡΝΕΡ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ. ΕΙΧΕ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κ. ΣΙΜΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΔΗΛΗΓΙΑΝΝΗΣ. ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ  Η "ΠΑΡΑΛΙΑ" ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΦΑΣΕΙΣ.


ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ, ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ ΚΑΙ ΔΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑΝΑΣΗ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΑΦΟΥ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ...


  ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗ (ΓΕΝ. 2000) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΡΡΑ (ΓΕΝ. 2002)!
Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΗΤΑΝ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ! ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ. ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου