Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!

   ΘΗΡΙΑ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 0-0 ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΟΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΠΑΠΠΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΠ΄ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ, ΞΑΦΝΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ Β΄ΕΠΣΕ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.

 ΑΡΙΣΤΟΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ Κ. ΑΛΕΞΙΟΥ, Κ. ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ (ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ) ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΡΑ, Δ. ΜΕΣΑΡΙΤΣΙΔΗ & Ν. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ "ΚΑΘΑΡΙΖΕ" ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. ΟΙ 2 ΜΕΣΟΙ Μ. ΚΑΡΕΛΗΣ & ΚΛ. ΙΣΑΚΛΑΡΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ Ο ΦΟΡ ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΑΝΤ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ν. ΚΟΝΟΜΙ (ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΤΟ 15΄) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΚΤΑΚΤΑ ΑΓΓ. ΜΟΥΛΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΙΑ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΗΚΑΝ.

  ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΜΕ 3-0 ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΘ΄ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΤΑ ΓΚΟΛ Ο Γ. ΜΕΤΟΧΙΑΤΗΣ (15') ΚΑΙ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (28' & 55'). Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ: ΦΡΙΓΓΗ, ΡΟΓΑΛΙΔΗ, ΤΡΙΚΚΑ, Χ΄΄ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΚΡΙΝΗ, ΚΑΡΡΑ, ΜΑΛΙΑΡΗ, ΜΕΤΟΧΙΑΤΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΛΑΓΟ, ΦΑΦΟΥΤΗ, ΔΡΑΚΟ, ΒΛΑΧΟ, ΤΣΑΟΥΣΛΑΡΙ, ΒΑΡΤΖΗ.

   ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ  ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ " ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΜΕ 6-1 ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ 10΄ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΜΕ 0-1! Η ΜΙΚΤΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΡΕΡΣ ΤΟΥΣ : ΚΑΛΑΒΡΗ, ΑΛΕΞΙΟΥ (2), ΜΠΡΑΧΟ (3), ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΜΕΡΑ! Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ : ΠΟΖΙΔΗ, ΜΠΑΡΟΤΑ, ΤΕΡΕΡΕ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΠΕΝΗ, ΝΤΡΕΚΗ, ΜΟΥΛΑ, ΜΕΤΟΧΙΑΤΗ, ΒΑΘΗ, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΚΑΛΑΒΡΗ, ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ, ΠΡΙΦΤΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΧΟ. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ κ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΙΣΚΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΤΕΘΕΙ ΓΕΥΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΔΑΣΚΑΛΟ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΝΑΣΟ ΔΑΝΕΛΗ ΟΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΕΝΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου