Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

TA NEA TΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014
     
       ΠΑΡ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΡΕΠΟ ΣΤΟ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. 
ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ - ΝΑΣΟΥ ΔΑΝΕΛΗ & ΘΩΜΑ ΤΣΙΓΚΑ - ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ.
  
 ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΧΕΛΙΔΟΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ!

     ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ 15ΝΘΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΕΥΒΟΙΑΣ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ ΤΗΝ 'ΑΤΤΑΛΗ' ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΑΦΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΑΚΛΑΡΙ, ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ 1-2, ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΟ 84 ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΟΜΙ ΣΤΟ 92!!! ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΕ ΚΑΤΟΧΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ.

  ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΧΑΣΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Χ. ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΚΑΚΗ ΗΜΕΡΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΧΑΡΗ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ...

  ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟ "OPEN" 2014-2015, ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ 14 ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ!!!


ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ "OPEN" ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ   22210-89435
                         

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β' ΕΥΒΟΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΑΦΟΥ Ο ΥΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ. ΠΑΡΟΛΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΣΦΙΓΓΑ", ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ "ΔΑΣΚΑΛΟ" ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ "ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ" ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ!!!

    Ο ΝΑΣΟΣ ΔΑΝΕΛΗΣ, Ο ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ ΣΕ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕ 3-1 ΤΟΥΣ ΤΑ "ΕΧΩΣΕ" ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου