Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ

 • ΔΙΧΡΩΜΑ ΔΙΧΤΥΑ ΜΠΛΕ-ΑΣΠΡΟ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ...ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ!
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΜΕΧΡΙ ΟΤΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΖΑ!!!
 • Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ 2012, ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ,ΠΑΙΔΩΝ,ΠΑΝΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ε.Π.Σ.Ε ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
 • ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΛΚΙΤΖΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΩΡΓΑΚΑΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΕΧΕΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ "ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗΣ" ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΕΞΑΩΡΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ!ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΨΙΛΟ-ΠΡΟΣΘΗΜΟ.ΕΞΗ ΜΠΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ..ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΣΑΥΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ "ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΙΚΟ"ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ(ΤΣΑΛΚΙΤΖΗΣ,ΛΑΜΠΡΟΥ,ΧΡΥΣΑΓΗΣ,ΤΖΑΦΕΡΟΣ,ΚΕΒΟΣ)
 • ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΙΛΗΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ,ΑΛΛΑ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΣΥΝΘΕΣΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΣ ΩΣ ΥΠΕΡΠΡΟΘΕΣΜΟΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΟΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΚΤ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗΣ,Ο ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΦΩΝΑΚΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΗΚΑΙ ΤΟΘΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ!!
 • ΠΑΝΤΩΣ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΛΟΝΙΣΤΗΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ,ΨΑΧΝΕΙ ΦΟΡΜΟΥΛΑΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ,ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΟΨΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΥΡΩΝ.-ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ(ΕΤΣΙ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ)ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΜΠΑΛΟΝΙΟΥ..ΣΚΕΠΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ.
 •  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ 6-0.ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΛΟΓΟ ΕΞΥΒΡΙΞΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ-ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΑΤΟΣΚΑΙ ΕΝΑ Ο ΚΑΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ:ΚΟΥΚΗΣ,ΜΠΑΖΩΤΗΣ,ΚΑΡΡΑΣ,ΣΑΚΑΔΟΓΛΟΥ,ΡΟΔΙΤΑΚΗΣ,ΒΑΡΚΑΣ,ΛΟΥΚΟΥΚΙΔΗΣ,ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Δ& Β,ΣΤΕΦΑΝΟΥ,ΛΙΟΝΑΚΗΣ,ΜΕΤΟΧΙΑΤΗΣ,ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ,ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΝΤΗΣ.
 • ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 72΄ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 1-0 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΥΣΤΟΥ,ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Τ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥΔΗΜΟΛΙΑΝΗΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ  ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.
 • ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΛΙΤΣΑΣ,ΘΑΝΑΣΗΣ,ΛΑΥΡΑΝΟΣ,ΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΛΙΛΗΣ,ΙΣΑΚΛΑΡΗΣ,ΚΥΡΑΝΑΣ,ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ,ΠΡΑΓΙΑΣ   ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ,ΜΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΖΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ 18ΑΔΑ.
 • ΣΑΦΩΣ Ο ΔΥΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣ ΚΟΡ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10' ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΑΝΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 72'.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ Ο Κ.ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΡΚΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ  ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΔΡΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Κ.ΡΩΜΑΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΜΠΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΚΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ..
           

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ

 • ΣΤΟ ΦΕΡ-ΠΛΕΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΜΕ ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΠΡΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ 3 ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΜΙΑ ΝΙΚΗ 6-1 ΣΤΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ,ΜΙΑ ΗΤΤΑ 3-4 ΣΤΑ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 7-7,ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ-ΜΙΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΝ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΡΥΘΜΟ ΑΓΩΝΟΣ.
 • ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ "ΕΥΡΙΠΟΥ"ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ,Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ,Ο ΟΓΚΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ,ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΑΤΩΝΤΑ,ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΙΜΝΗΣ 8-1 ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΩΝ:ΜΠΑΖΩΤΗ  ΝΙΚΟΥ(2)ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗ,ΚΟΝΟΜΙ,ΧΡΥΣΟΥ,ΖΑΦΕΙΡΗ,ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙΓΚΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΝΗΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ.
 • ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ,ΝΙΚΟΣ ΛΙΛΗΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣ,ΚΛΕΒΙ ΙΣΑΚΛΑΡΙ,ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΠΟΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΥΓΙΕΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΩΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΛΗΛΑΝΤΙΟ.
 • ΤΑ 4 ΥΠΕΡΠΛΗΡΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ,ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ,ΠΑΙΔΕΣ,ΝΕΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΨΟΓΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΕΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΙΚΑ,ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.
 • ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΙΚΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΝ "ΠΑΙΔΩΝ"ΕΙΝΑΙ 5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ:OI ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Δ,ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Β,ΚΑΡΡΑΣ Γ.Γ.ΒΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΗΣ(ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΙ ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΥΣΟΣ,ΝΙΚΟΣ ΛΙΛΗΣ ΚΑΙ Γ.ΒΑΡΚΑΣ(ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ.
 • Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΑΤΩΝΤΑ ΟΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΥΒΟΙΑΣ Α2 ΑΝΤΡΩΝ,ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ.
 • Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ,ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ! ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ "ΠΟΥ ΄ΣΑΙ ΘΑΝΑΣΗ;;;;"ΚΑΘΑΡΙΣΕ,ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ!.


Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ "ΟΡΕΝ"

 1. ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ-ΕΥΡΙΠΟΣ........................................9-7                                          ΜΑΡΑΓΚΟΣ (3)ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ(3)ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΛΑΡΑΚΗΣ(3)-ΧΑΛΙΩΤΗΣ-ΠΑΡΤΙΖΑΣ-ΚΑΤΣΑΡΗΣ(2)ΛΙΛΗΣ,ΜΠΑΖΙΩΤΗΣ(2)
 2. ΚΟΥΚΑΡΑΤΣΑ-ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ...................................5-6              ΖΕΠΠΑΣ(2)ΒΛΑΣΑΚΟΥΔΗΣ(3)-ΓΙΟΓΙΟΣ(2)ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ(2)ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ(2)
 3. ΣΚΟΥΛΛΟΙ-ΚΕΝΤΑ....................................................4-3           ΓΕΩΡΓΙΟΥ(2)ΑΙΒΑΙΟΛΙΔΗΣ(2)-ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ(2)ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
 4. ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ-CRAZY WATERS........................11-8         ΚΟΥΜΙΑΝΟΣ(4)ΜΑΡΑΓΚΟΣ(2)ΚΑΤΣΑΡΗΣ(3)ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,ΜΑΛΑΡΑΚΗΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ(8)
 5. ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ-ΚΑΝΟΝΙΑ............................................5-2 ΒΕΖΥΡΤΖΟΓΛΟΥ(2)ΠΑΠΠΑΣ(2)ΛΟΛΟΥ-ΛΑΜΠΡΟΥ(1)ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ(1)
 6. ΚΕΝΤΑ-ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.................................................5-5             ΚΥΡΙΑΚΟΥ(2)ΕΥΣΤΑΘΕΙΟΥ(3)-ΜΑΚΡΗΣ,ΓΕΡΑΝΤΩΝΗΣ,ΠΡΑΓΙΑΣ,ΚΗΡΥΚΟΣ(2)
 7. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ-ΚΑΠΑ ΜΗΧ.......................................10-2  ΚΑΤΣΑΡΗΣ(3)ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ(3)ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ(2)ΒΕΤΤΑΣ(2)-ΚΟΚΚΙΝΟΣ(2)
 8. ΣΚΟΥΛΛΟΙ-ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ.....................................7-0  ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ(2)ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ(2)ΓΕΩΡΓΙΟΥ(3)- -----   
 9. ΚΕΝΤΑ-ΜΑRLBORO................................................7-6 ΚΑΤΣΑΡΗΣ(4)ΒΕΖΥΡΤΖΟΓΛΟΥ(2)ΚΟΚΚΙΝΟΣ-ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ(2)ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ,ΜΠΛΕΤΣΑΣ,ΔΑΝΕΛΗΣ,ΤΑΥΤΑΡΙΔΗΣ   
 10. ΑΜΙGOS-ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ...........................................2-2                                   ΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΠΙΓΚΟΣ-ΠΑΡΙΣΣΗΣ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                                   

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ
 • ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ "ΑΓΙΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ"ΜΕ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ(ΙΟΥΝΙΟΣ 1996)ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΕΔΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ.
 • ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΑΤΩΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΚΑΙ Α.Ε ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ-ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ-ΔΗΛΑΔΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΦΑΣΕΩΝ ,ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΗ,ΓΚΟΛ,ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΟΦΟΡΑ
 • Η Α.Ε ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2-3-ΠΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΛΟΥ ΜΕ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΨΑΡΑΚΙ.
 • ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΟ-ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
 • ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΠΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ "ΕΥΡΙΠΟ",ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΙΩΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗΣ.
 • "ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ"Ο ΠΑΠΑ-ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ,ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΠΑΠΠΑ ΑΝΑΠΟΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΝΩ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΘΑΜΩΝΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.
 • ΑΤΥΧΟΣ-ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΑΦΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ (75')ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΥΝΔΙΝΗ ΦΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΟ 82' ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ 1-1.
 • ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΑΤΥΧΟΣ Ο ΕΥΡΙΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ 85' ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ,ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΕΙΧΕ ΔΥΟ.ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ 15',35',75',85' ΟΠΟΥ Ο ΛΙΛΗΣ,ΙΣΑΚΛΑΡΙ,ΧΡΥΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ,ΜΑΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ 14ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΓΕΛΑΤΟ._Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ "ΟΡΕΝ "


 1. ΚΑΝΟΝΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ                                                 8-1  ΛΑΜΠΡΟΥ,ΝΤΕΝΗΣ,ΛΑΜΠΡΟΥ(2),ΜΟΝΟΣ(2)ΚΑΛΑΙΝΤΗΣ,ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ(1)
 2. ΚΟΥΚΑΡΑΤΣΑ-ΕΥΡΙΠΟΣ                                                      8-4 
 3. ΣΚΟΥΛΛΟΙ-ΕΥΡΙΠΟΣ                                                             9-6
 4. CRAZY WATERS-IΧΘΥΟΣΚΑΛΑ                                         8-3                  
 5. ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ-MARLBORO                                                    9-8     ΒΕΖΥΡΤΖΟΓΛΟΥ(4)ΠΑΠΠΑΣ(2)ΣΑΜΑΡΑΣ(3)-ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ,ΖΕΡΒΑΣ(3)ΜΠΕΤΣΑΣ,ΔΕΛΛΗΓΙΑΝΝΗΣ,ΤΑΥΤΑΡΙΔΗΣ,ΔΑΝΕΛΗΣ.
 6. ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ-ΑΜΙGOS                                                             1-0                                                   ΠΑΜΟΥΚΗΣ(1)---
 7. ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΝΕΤΟΙ                                                                 2-1          ΖΑΝΟΣ(1),ΓΕΩΡΓΙΟΥ(1)-ΝΙΚΑΣ(1)
 8. ΚΕΝΤΑ-ΠΑΛΤΑ                                                                       2-2                                                       ΜΕΡΟΣ(1)ΚΗΡΟΥ(1)-ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ(1)ΜΑΓΓΙΝΑΣ(1)
 9. ΚΟΥΚΑΡΑΤΣΑ-CRAZY                                                          5-2
 10. TOYΡΙΣΤΕΣ- ΕΥΡΙΠΟΣ                                                           3-0                                                 ΠΡΙΣΙΜΙΤΖΗΣ(2)ΜΑΚΡΗΣ(1)--
 11. ΚΑΝΟΝΙΑ-ΔΙΡΦΥΣ                                                                   5-2                                                            ΛΑΜΠΡΟΥ(3)ΔΕΔΡΙΝΟΣ(1)ΜΟΝΟΣ(1)-ΣΟΥΛΙΟΣ(2)ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ(1)

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ


 • ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΊΣΜΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΚΟΣΚΙΝΑ ΜΕ ΓΚΟΛ ΟFF-SIDE ΣΤΟ 88' ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΣΗ,ΜΕ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΥΣ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ .ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΤΟΛΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο "ΕΥΡΙΠΟΣ" ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ..ΤΟ ΠΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΕΣ,ΩΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΕ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ ΒΑΘΜΩΝ.
 • ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΔΗΜΟΥ.Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ 9.30 ΠΜ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ,Γ.ΚΑΠΕΝΗΣ,Δ.ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!!